torsdag 31 maj 2012

Så jävla schuckert!!!

Jag höll på att glömma!
Om man tror eller vet med sig att man skulle få halvseg av att, antingen se en DC3:a lågsniffa över en landningsbana/hästhage/bondgård, eller av att se gamla flygplan i största allmänhet. Kolla då in Gunnars lilla film från Håtuna.
Återigen, stort tack för att du "bjöd" med mig Gunnar. Jag hoppas att du hör av dig nästa gång du ska ut och stila i flygmaskin?

7 kommentarer:

  1. Schuckert var ordet sa Bull!
    Halmhatt och en cigar på det där så hade det varit fulländat.

    SvaraRadera
  2. Ledsen att jag varit kass på kommentarer på sistone, har precis kommit hem från en intensiv jobbresa på en vecka.
    Bland annat var jag med Marinen till havs och letade bättre begagnade minor från WW2, en riktig jävla resa för en landkrabba. Fick/tvingades åka ribbåt med försvarsmaktens version av Buck Rogers, i 1,5 meter höga vågor för att ta mig ut 10 km till minröjningsfartyget.
    Ballaste pryl ombord på minröjaren: En storjävel till kran som man sjösatte sina undervattensfarkoster med. Båten ska vara så icke-magnetisk som möjligt, så hela kranen var byggd i titan!

    Nåväl, efter att ha blivit grillad av utblåset på Tunnan, Lansen, Draken och Viggen i helgen är jag hemma igen. Sitter ensam och övergiven vid mitt skrivbord med en kopp kaffe och en Roslagspunsch, och försöker läsa ikapp.

    Lester - Har du vägarna förbi kan vi göra studiebesök hos Kenneth. Du skulle nog trivas.

    Flugfiskaren - Nu har jag puffat i mig cigarrerna du skickade. Jag är ju helt sämst på att komma ihåg namn, men den lilla söta tillsnörpta saken var stiligast i samlingen, men tyvärr inte riktigt min kompis.
    Den långa rackaren var en trevlig vän under en långkörning hem klockan halv fyra på morgonen, efter nästan ett dygns jobb. Jag fjuttade på den i trakterna kring Bro, och den inte bara räckte ända hem - jag fick sitta på trappen ett bra tag och puffa det sista. Mysig!
    God of Fire gick åt vid en gräsklippning. Jag tog min lilla åkgräsklippare för att få tid att njuta av den, och det var ett klokt beslut!

    SvaraRadera
  3. Gunnar du är förlåten!!
    A.Fuente Hemingway work of art Maduro
    A.Fuente anejo #48
    God of Fire Serie B
    Där har du rökar listan, anejo är en av mina top 10 när de fått lite lagring... Helt underbart när man får tag på ett bra exemplar och bara kollar hur stor den är :-) och vet hur mycket man har kvar att njuta.
    Storleken heter Churchill/Julietta och mäter 7" x 47

    SvaraRadera
  4. Svar
    1. Rocket!
      Swinkul att du kunde komma förbi! - Hoppas att du stannar ett tag...?

      Radera