tisdag 29 maj 2012

En vanlig dag i förvärvslivet.

Hur illa det än är att jobba, jämfört med att sitta hemma i sitt palats och dricka lättgross alltså, så får jag ju se en och annan kvalitetsprodukt från svunna tider iaf.

Tysktillverkade lab instrument te x, som i det här fallet inger en känsla av mkt hög kvalitet. Det vore juste att träffa nån av dom som använde grejerna när det begav sig. - En och annan stofil lär ju ha spakat prylarna... Undrar om dom rökte cigarr och tog starkt under arbetstid? Om dom ens hade arbetstid, eller om deras verk var mer av ett kall?

Finmekanik är ju som bekant alltid ett väldigt välkommet inslag i vardagen, är den dessutom tillverkad före 1960 så ökar ju dess förmåga att spä på fantomnostalgin.


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 kommentarer:

  1. Vad knegar Lester som egentligen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just nu är det maskinservice mot pharmaindustri o dyl. men siktet är inställt på allmoseman...

      Jag behöver tips på billiga vardagscigarrer. - Hjälp mig nu fiskarino ;)

      Radera
    2. Ja-ha, då ät det GMP/GAMP för hela slanten då. Jädrans mycket extra pappersabete så fort man ska ha med medicinmännen å göra.

      Snicksnack hitodit om kvalitet, säkerhet o skit. När det kommer till kritan så är det "billigast offert är bäst" oavsett, om det så är 100pesetas, reste skiter man i.

      Däremot, - gör nu lite "goodwill" så får du nästa projekt (städa upp efter den billiga). Sen är det samma sak igen, "jag har blivit luurad" för att citera Bjön Rosenström.

      Konstigt att man parallellimporterar medicin till halva priset, hur är det möjligt?

      Radera
    3. grogg.
      Du svänger dig med en terminologi som gör att jag antar att du också har haft med en och annan insnöad "Q"-människa att göra...?
      Berätta nu!

      Radera
  2. Knåpar ihop ett mail till dig när barnen sover...

    SvaraRadera