söndag 26 januari 2014

Ovidius tårar.

Gårdagen bjöd allt annat än färdigställande av swingern, men istället för att gräva ned mig i ångestens ljumma träckhög tog jag mitt förnuft till fånga och gladde mig åt att spendera dagen och kvällen med den yngre generationen.
Under eftermiddagen och den tidiga aftonen hade jag dessutom äran att njuta sällskapet av min gode vän Arnold, vilken även är verksam som advokat och lackör.
Förenande diskussioner om färgsättning och hur man, med hjälp av en hård hoj, blir den ballaste killen på psykakuten, varvades med ett rumänskt starkvin som saknar motstycke i den här världen.
Att två vuxna karlar sitter vid ett köksbord och dricker dessertvin som om det inte fanns någon morgondag, måste ses som ett tecken på att den tidigare könsmaktsordningen brutits ned totalt eftersom den nämnda sysslan tidigare varit vigd åt semialkoholiserade damer i åttioårsåldern.
Dessertvin och sherry har fram till nu varit likställt fotriktiga skor, kappa samt hatt med flor. - Nu är ordningen en annan och matriarkatets dagar på kaffeskvallrandets tron är räknade.

1 kommentar:

  1. Haha... framöver kommer man kunna läsa om virkbeskrivningar och vilka broddar som är bäst till halvhög klack !

    SvaraRadera