tisdag 21 januari 2014

Ett resultat av en späd pojkes tappra försök att betvinga de löst sammansatta fragmenten av ett fullgott psyke.

Innan jag öppnar dörren och släpper in den eventuelle kabinettbesökaren till mitt torftiga armod så tänkte jag passa på att, mycket vördnadsfullt, uttrycka min uppriktiga bedrövelse över att ha brustit fullständigt i ambitionen att servera den hugade massan det sedvanliga fredagsinlägget.
För det ber jag naturligtvis om ursäkt och fortsättningsvis kommer jag att göra mitt yttersta för att bergfästa min position som den eventuelle läsarens servila tjänare.
Förlåt...

Så!
Nu när formalian har avklarats tänkte jag försöka mig på att stila med lite rostfritt som har tagit både min tid och mitt engagemang i anspråk de senaste dagarna.
The Hootenanny Swinger har varit i behov av ett stöd, ett roder, samt ett övre motorfäste och när fredagen väl kom avbröt jag, utan att tveka, dansen kring den gyllene kalven och tog omedelbart min tillflykt till garaget. Väl där vankades fortsatt kapning och slipning av rostfri plåt med sporradiska inslag av svetsning - en häxkonst jag för övrigt tydligen inte behärskar överhuvudtaget längre...
Hur som helst så blev stöd och motorfäste/tändspolefäste färdigt för slipning och polering.

Under gårdagen dök Sebban upp för att sprida mänsklig värme och närhet i en annars kall och hård värld, och vi dividerade fram och tillbaka gällande styrets utformning.
Eftersom Sebban vurmar för motorcyklar som byggts i den så kallade Tidelagsstilen, nickade han minst sagt gillande då jag förevisade min något oplanerade idé till styre. - Såvitt jag kunde förstå fastställdes styrets utforming i och med detta...
4 kommentarer:

 1. Vilket tjockt handtag till en promenadkäpp!

  SvaraRadera
 2. Hahaha!
  Jag insåg senare att mina små flickhänder aldrig skulle rå runt en så grov pipa. Eftersom jag då redan svetsat ihop bitarna fick det bli ett styre istället.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår inte. 270 graders böjen är väl knappast ett styre?

  SvaraRadera
 4. Nej, naturligtvis inte. Dock utgör den grunden för detta, mycket tvivelaktiga styre.
  Har man ingen rörbock så får man improvisera.

  SvaraRadera