lördag 4 januari 2014

Att återfå fotfästet.

Fotkontroller till växling och broms är nu färdigt och funktionskontrollerat. Att det återstår en del slipning och polering är uppenbart och tarvar därför ingen vidare förklaring.
Nu ska den exakta replikan av en HD original oljetank färdigställas, och topparna ska monteras så att jag kan iordningställa det övre motorfästet.

Som en passus vill jag be den eventuelle läsaren att uppmärksamma den osannolikt trevliga trasan som används i projektet.
Till det kan jag också lägga att projektets namnbyte nu är klart, de godkända handlingarna från pastoratet har returnerats och "The Hootenanny Swinger" är nu en del av guds färgsprakande gemenskap.

Jaja, slit och släp...

4 kommentarer:

 1. Jävlar! Vilken perfekt replika-tank, omöjlig att skilja från orginalet!
  Du är verkligen kungen av kopiering!

  SvaraRadera
 2. Jo, jag har förstått att min kopieringskunskap är något alldeles extra. Med alla erbjudanden om toppositioner inom kinesisk tillverkningsindustri i bakhuvudet blir det dessutom än mer tydligt.

  En spontan tanke om motorcykling:
  Vägen till den mytomspunna friheten det ska innebära att rida sin järnhäst medan den ljumma vinden smeker det läderartade ansiktet, innebär en väldans massa jobb. - Både kopiering och mer konventionellt arbete.

  SvaraRadera
 3. Jo, det är väldans mycket jobb. Dessutom är det förbaskat bråttom, eftersom man inte får så många månader på sig. Har du funderat på att skaffa en lagom nergången mahognybåt istället?

  SvaraRadera
 4. Funderar på fullständigt sinnessjuka grejer gör man väl hela tiden...

  SvaraRadera