onsdag 9 oktober 2013

Axelmakt.

Det är minsann ingen dans på rosor att montera ihop en motorcykel med egenskaper värdiga den kräsne frihetsnjutaren med ålderstecken såsom en något förstorad prostata eller liknande...
Jag har sedan tidigare informerats om att Harley Davidson är motorcykeln för den begåvningshandikappade, och jag vill passa på att tillägga att det, i utförandet med komfortchassie, även är motorcykeln för den som drabbats av till exempel ryggmatist, och därmed faller under kategorin "rörelsehindrade"

Gårdagen vigdes åt att modifiera en original framaxel från dålig passform till god passform. Dessutom svetsades det tanktunnel. - Även denna gång blev resultatet avskyvärt.
Efter att hjulen satts på plats plockades hojen ner från sin vagn och ställdes på golvet i avsikt att kolla hur den satt.
Både Arnold och jag tyckte att den satt juste och därför passade vi på att skapa en förnimmelse av ett eventuellt slutresultet genom att hänga dit delar av karosseriet.

Idag blev det tyvärr inget garagebesök då Ljuset i mitt liv firade sin tjugofemårsdag och jag förväntades tillse att samtliga av de tillresta gästerna fick en fullständigt makalös vistelse under sin tid på fastigheten. - Jag briljerade naturligtvis i detta då min lättsamma och subtilt ekivoka jargong regelmässigt brukar få den mest tillknäppta döddansare att blomma ut i en fullständigt översvallande munterhet.5 kommentarer:

 1. Du kör topless, trivsamt.
  Har du provat om det rör sig nåt med dämparna?

  SvaraRadera
 2. Den ser smal och snabb ut. nästan som en triumph

  SvaraRadera
 3. cylindrarna ser lite arabiska ut o21håkan

  SvaraRadera
 4. Eller smärt och atletisk som Harry Schein på fårö tennisklubb.

  SvaraRadera
 5. Är det så dålig passform så att tillochmed hjulaxlar måste modifieras. Kanske det modifieras från Impreial till Metrical (kanske svårt att få tag i lämpliga hjullager?)?

  SvaraRadera