lördag 4 maj 2013

Sådär ja!

Precis efter att jag bestämt mig för att sluta stänka bittra tankar omkring mig så hittade jag en internetsida vars enda syfte är att få folk att gå ur Svenska Kyrkan.
Ironiskt undrar jag vem som ligger bakom den...?
Att det skulle vara två åttiotalister vid namn Emil och Anton, vilket görs gällande på sidan, tror jag inte ett förbannade dugg på!

Jaja, tillbaks på ruta ett igen då! - Jag kanske skulle ta och sätta upp gardiner och göra lite hemtrevligt här på ruta ett eftersom jag sannolikt är dömd att stå här och trampa för evigt...

7 kommentarer:

 1. Jag gick ur svenska kyrkan för några år sedan, då kändes det bra men nu är jag inte riktigt lika säker längre. Labyrint var helt ok. Polisen var där och jag kände mig väldigt gammal.

  SvaraRadera
 2. Jag tror att det kan vara åttiotalisterna Emil och Anton. Inte för att hetsa dig, men det kan mycket väl vara så.
  Rocket, "sjöng" dom om nåt annat än gott knark och onda poliser också, eller nöjde dom sig med de viktiga budskapen?

  SvaraRadera
 3. De sjöng bara om knark och polis. Jag snackade med en ung man som importerade någon form av lagligt knark, han hatade grisarna och skulle aldrig någonsin betala skatt. Han hade just gått med i facket för att så småningom dryga ut sin inkomst med A-kassa, han skrattade gott åt mitt sätt att leva.

  SvaraRadera
 4. Jag hade faktiskt örfilat upp grabbjäveln. Jag tål inte såna människor, därav mitt förakt för såna som Labyrint, som triggar sånt. Nu fick jag såna där tjocka blodådror i pannan igen.
  snälla Rocket, bespara mig sån info.
  Min farbror gillade knark förresten, han blev inte så gammal.

  SvaraRadera
 5. Jag vaknade precis, efter att ha läst rockets recension av konserten och dess besökare blev det mörkt

  Varför finns det inte människor som är för och dessutom praktiserar våld och ond bråd död, men som har sunda värderingar som drivkraft? - Det finns ju på film...

  SvaraRadera
 6. Sådana skulle behövas.

  SvaraRadera