torsdag 2 maj 2013

Projekt BUSE del 6.


Förmodligen lättare att rita än att fräsa ur... Enligt mina mycket noggranna beräkningar ska det i alla fall vara genomförbart.
Om jag lyckas med att få till detta utan tankevurpor och omedelbar kassering som följd ska jag fan börja lira på lotto.
Det sannolika är dock att jag inleder med en tankevurpa och får åka hem och gråta på kammaren för att sen börja om från början. - Nu fick jag prestationsångest!

10 kommentarer:

  1. Lyckas du, så kan du skita i lotto. Du har då redan dragit högvinsten. Ska jag dömma andra efter mig själv så kommer det första exemplaret(den anonyma beställarens) gå åt helvete. Men du är ju inte jag...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om du nu hade varit jag hade jag kanske varit du och i så fall hade jag ju kunnat titulera mig Världsmästare istället för Dårhushjon, vilket hade varit trevligt...
      Hoppas att saker går min väg i alla fall, jag pallar inte stora motgångar i vad gemene man anser vara ett onödigt projekt men som för en man med min diagnos är minst lika viktigt som uppförandet av tornet var för monsieur Eiffel.

      Radera
  2. Tillfredställelse är högst nödvändig! För gemene man är en läsplatta och en hemmabioanlägning tillfredställelse, hur sjukt är inte det?

    SvaraRadera
  3. Det går nog bra, Trajan blev ju fin. På lördag ska jag kolla in Labyrint, min kompis Jörgen misstänker att ungdomarna tar oss för knarkspanare och spolar ner allt knark på skithuset. Jag behöver ett smakråd: Kan jag bära min jättestora LeBeef truckerkeps på konserten ? Den är brun och min jobbarpolare säger att jag ser extra mongo ut i den.

    SvaraRadera
    Svar
    1. rocket.
      Nu är det fastställt. - Du kan omöjligt vara på riktigt!
      Labyrint!? Vad i allsin dar ska man säga?
      Ta kepsen såklart! Men för allt i världen, glöm inte dina mediciner!

      Radera
  4. Doktorn sa att jag var sjuk fast benen bar mig...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm...
      Helgen V.48 är också en klämmig bit.

      Radera
  5. Det där ser ju ut som en kul uppgift. Jag antar att Du har ett skruvstycke på vridbar platta och tänker ta kant efter kant i rätt vinkel. Det knepiga blir väl de invändiga hörnen om Du behöver gå ända i hörn med skarp bottenvinkel. Tänker Du använda frihål eller mejsla och skava hörnet? Frihål är enligt min erfarenhet en bra lösning, särskilt om det är någon motgående detalj som skall passa mot.
    Det blir kul att se hur Du löser det problemet. / Acke

    SvaraRadera
  6. Acke.
    Det gläder mig att jag kan underhålla lite med mitt projekt.
    Eftersom jag egentligen inte kan nånting så tappade du mig tyvärr vid frihål och mejsla...

    Anonym.
    "Step it up!" ?
    Jag är inte familjär med uttrycket. - Jag är dock inte särskilt bevandrad i det engelska språket och blir därför lite spak i situationer som innehåller just den delen av humanorian.

    SvaraRadera