fredag 17 maj 2013

Nordlig vind i fredagens segel.

Det är fredagkväll och vad kan då vara mera passande än att vi, i gemensamt mak, lunkar mot Bacchi tempel och dess traditionella buller och tumult?
En förutsättning för detta är naturligtvis att det finns välfyllda stop och remmare längs, den inte helt okomplicerade, vägen.
Denna högst hypotetiska promenad föranleder, icke desto mindre, kvällens fråga. - Vad har den gravt pornografiberoende medelsvensson valt att fylla sitt odiskade gamla Duralex med, en kväll som denna?
Har han kanske, såhär mitt i månaden, skrapat ur sitt primitiva barskåp och därmed sitter framför sin persondator med ett glas Cointreau och Cider? Eller har han kanske haft tur och lyckats hitta en halvpanna Bacardi razz som han anser passar ypperligt tillsammans med den lilla skvätt Fun Light hans tidigare sambo lämnade efter sig när hon flydde hans tragiska liv i slutet av nittiotalet
Vem vet, kanske döljer det sig en riktig högvinst i den där andrahandstvåan med pentry i Rissne? - En högvinst i klass med tre centiliter Renat blandat med tjugosex centiliter Grappo.
Självklart begriper även jag att det vore högst osannolikt att en grogg av den kalibern skulle komma att blandas utanför kabinettets gemenskap, men hoppet är som bekant det sista som lämnar människan...

Som vanligt så skänker blotta tanken på kabinettbesökarnas eventuella svar gällande aftonens förplägnad en vällustkänsla som är nästintill obeskrivlig.
Faktum är att mitt libido aldrig känns så levande som under fredagens sena timmar. - Den brännande känslan av närvaro och äkthet är i regel så påtaglig att den nyfikna skulle kunna ta på den...

För egen del njuter jag, högtidligt, Renat och Grappo i modest blandning.

18 kommentarer:

 1. I dag testar jag gränserna. Familjen är bortrest och jag har 120st Norrlands i källaren, testet går ut på att inte dricka bärs och röka i garaget...Vi får se om det funkar.

  SvaraRadera
 2. Just hemkommen från pysslet, ligger jag urlakad i soffan och funderar kring huruvida en liten pinne och en kaffekopp kan ha en uppiggande effekt. Trevlig afton!
  Hasse G

  SvaraRadera
 3. Har sänkt några Corona med frukt i form av limeklyftor.

  SvaraRadera
 4. rocket.
  Jag fattar inte riktig vad ditt test går ut på...?

  Hasse.
  Urlakad är långt ifrån bra! Du måste ta hand om dig.

  SvaraRadera
 5. Tomas.
  Corona med lime är fasligt gott - man kanske skulle börja öla igen?

  SvaraRadera
 6. Ingen sprit, men däremot Niskas Punschsylt till osten, för att fira att jag precis spontanköpte en stor jävla fyrhjuling jag absolut inte behöver.
  Knepiga grejer, det där. Totalt överflödig maskintyp, ändå måste man ha ett par om man bor på landet - om man inte vill ha homosexstämpeln.

  SvaraRadera
 7. Lester: Jag är lite som Fjärsman i Hedebyborna, en hygglig medborgare ända tills jag börjar tulla på sponken.
  Förövrigt är jag glad över att jag är säker på min sexualitet, då slipper man att köpa fyrhjuling för att visa sin manlighet.

  SvaraRadera
 8. Mingel med starköl. Roselle tur och retur Mariehamn innebar x antal Lappin en märklig shot som hette kanelwhisky grogg baserad på finlandia och russian och på bussen hem mer öl och någon öl till. En märklig eftermiddag

  SvaraRadera
 9. Ha, blev renat och grappo här oxå! Ingen flädersaft kvar tyvärr, vart väder för en fläder/renat idag!

  //Philip

  SvaraRadera
 10. Hmm, har inte riktigt förstått fyrhjuling...
  Traktor känns lite manligare.

  Gunnar, jag har förresten ett snöblad till en fyrhjuling som jag inte använder. Byte?
  Antar att det går att få på dom flesta men har ingen aning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Traktor är betydligt manligare, helst av märket zetor lr ursus...

   /Philip

   Radera
  2. Jag har två traktorer redan, och snöblad till både traktor och fyrhjuling. Plus slunga till traktorn, så snöröjningsdetaljen är tryggad.
   Att alla väljer att håna mitt fyrhjulingsköp har jag överseende med, jag tyckte själv att fyrhjulingar var tramsiga leksaker tills min flickvän köpte en för att röja snö med. Efter ett tag insåg jag att den faktiskt var både praktisk och rolig, så nu har jag köpt en egen.
   Ersätter inte en traktor, men är ett bra komplement.

   Radera
  3. Har faktiskt klurat på en såkallad side-by-side faktiskt!
   Finns ju med diesel motorer...

   //Philip

   Radera
 11. Gunnar: Kul att du hittade en uppgift för ditt spontanköp.

  SvaraRadera
 12. Gunnar.
  Jag hoppas och förutsätter att du har investerat i en kvalitetsprodukt och inget så kallat Kinaskit?

  Philip.
  Dieseldriven side-by-side!?
  Det låter som ett väldigt konstigt hagelgevär må jag säga...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underligt jo... Till duvorna på logen använder ja hageldrilling, ej dieseldriven!

   //Philip

   Radera
  2. Nä, kvalitet är tråkigt och präktigt. Jag köpte nordamerikanskt - en Can-Am Outlander 800. Inte fullt lika uselt som jänkegrejer, men inte alls lika bra som japs.

   Radera