söndag 15 april 2012

Röka, slipa, röka osv... plus en Bögballe!

Idag blev det akut behov av att både slipa detaljer till Trajjan och röka en oupptäckt cigarrsort!
Slipningen är ju inte mycket att orda om, inte svinkul men ändå jävligt avkopplande på nåt sjukt vis, det blev heller inte sämre av att jag fick höra både RJ&P, Stig Olin och framför allt Johnny Cash som sjöng för mig på sin finaste, fonetiskt inövade Tyska.
Efter att jag hunnit med att klara av 400 stadiet på slipfronten så tog jag och unnade mig en Joya de Nicaragua. - Stark är ett ord som genast dyker upp i huvudet, inte på något sätt dålig men kanske inte en cigarr för avslappningsrökning direkt - Inte enl. mig iaf... Den passar nog bättre till en kopp kaffe eller en Tjeckisk öl.
Den var god, men jag kan vara lite färgad av att jag gillar när det känns i truten att det faktiskt är giftigt.
Efter att jag hetsat mig igenom slipskalan så hann jag iaf till 1200 innan det var dags att tvaga min fruktansvärda lekamen i ett försök att förbereda mig på den stundande pizzaövningen.
Ren och fin, pizza i magen, sällskapsspel, groggar med lyster och en vädjan att bli tagna på allvar och framför allt, trevligt sällskap. - Ibland, men bara ibland, är livet ganska rättvist.

Efter 1200
Stark, väldigt stark.




















Jag vill passa på att visa märkskylten på en fantastiskt trevlig maskin med ett fantastiskt trevligt namn, nämligen min kantvik - Bögballen.
Antar att den är tillverkad i Danmark, det är egentligen skit samma, jävligt schuckert namn iaf!
Nuförtiden tror jag att Bögballe tillverkar jordbruksmaskiner, men då under det inte riktigt lika ekivoga namnet Bogballe.
Klatshigt namn.













En viktig fråga.
Vad är det för grön liten prick som är på cigarren nedan? Är det bara så enkelt att det kan bli så vid fermenteringen eller är det nåt som inte är bra? Bör jag evakuera plastidoren? (Jag kommer aldrig att vänja mig vid det ordet...)
Cigarren är köpt hos en handlare och det är inget sekunda.
Grön fläck känns inte ok.





















Skickar med ett par bilder på Trajjahjulen bara för att dom är så fantastiska!

8 kommentarer:

  1. Lester, en grön fläck på din cigarr är oftast bara en sk Greenspot, för fördjupning i ämnet se;här

    Har du rökt din God Of Fire ännu?

    Den uppmärksamme blogg kommentarläsaren ser nu att Flugfiskaren har tagit ett stort kliv i cyberspace och fixat till ett konto samt flashar med html koder... =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ok, då behöver jag inte evakuera då...
      Välkommen till internet.
      Html koder? - Det räcker alltså inte med att bli medlem på Internet, utan man ska börja steka med snoffsiga features också... ;)

      Radera
  2. Här snoffsas det inte mer än nödvändigt, var mer stolt över mig själv att jag tillslut hittade hur fan man gör länkar med eget namn =) (Tog ett tyag att få fram) Men om blogg ägaren tar sig illa vid skall jag genast sluta. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ingen är gladare än jag! :-D
      Html eller vad det nu var kan jag inte ett skit om, men jag kan lite rövarspråk och det är ju också lite kod...
      Rökte Jock Scott idag - en väldigt trevlig promenadtobak, damerna tyckte att det luktade gott.

      Radera
    2. Ja detta med hemsidor, bloggar å konstiga koder för att få det som man vill är helt nytt, en dator som ska vara så smart borde väl fatta vad man menar när man pratar med den eller??
      Kul att du tyckte om flugfiskar tobaken, och att damerna uppskattade doften är ju bara ett plus, kanske blir sängpips tobak?

      Nu har jag fått ett stort ha begär, råkade se Norrhyttans kanon på tuben, en sådan måste man ju ha!! humidor, rom, garage, kjoltyg och en kanon måste ju bara vara var mans dröm.

      Nu ska jag tända upp en schysst maduro i churchill storlek och fukta strupen med lite Napoleon, och fundera ut någon bra historia att dra när länsman kommer och undrar vad man gör med kanonen :-)

      Radera
  3. Inte utan att man känner sig lite utanför nu när man inte har varken blog, hemsida eller html...

    Såg för ett tag sen att det finns en anrik firma som heter "Bögballe Kloakservice", det smäller ganska högt...

    SvaraRadera
  4. Kåporna blev nästan overkligt släta och fina.

    Ser ut som du gett upp hoppet om svulstdäck.
    Du kan väl lägga upp en bild eller länk till gummit som fått dig att genomlida alla dessa kval !?

    SvaraRadera
    Svar
    1. 23" fälgen kommer inte att hamna på Trajjan, men däremot så kanske den kommer till användning ändå...
      När jag får läge så skickar jag upp en bild på vulsdäcket som får det att vattnas i munnen på vilken normal människa som helst.
      Om man bygger BONK utst. så behöver man ingen blogg för att vara ball! - Det här med bloggeri är bara för krisande män och kvinnor med grova narcissistiska drag! Hahaha

      Radera