tisdag 19 november 2013

Viktigt meddelande.

Om den eventuelle läsaren inte har något vettigt att göra under Lördagen den 7:e December, vilket den naturligtvis inte har eftersom den inte vågar gå på destillaten för tidigt av rädsla att bli betraktad som alkoholiserad av de andra papporna och mammorna i innebandylaget,  så har jag ett litet tips...
Ton-Up Sthlm håller nämligen hov i ett parkeringsgarage i närheten av Telefonplan då. Det är naturligtvis inte vilket hov som helst, utan ett så kallat "Gerilla swap meet". - Mycket spännande måste jag tillstå!
Att för egen vinning (och eventuellt andra med samma problematik) kapa ett intet ont anande parkeringsgarage för en så ädel sak som ett swap, kan inte ses som någonting annat än civil olydnad i dess allra vackraste klänning.
Själv kommer jag inte att kunna närvara då jag som vanligt är vid min läst.
Min förhoppning är dock att Jerker roffar åt sig eventuella guldkorn å mina vägnar...


2 kommentarer:

  1. Nu blev jag orolig.. Du sprider propaganda med innehållet: Dr. Ernesto, gerilla, söder.. Är du säker på att detta inte är en "Du har mkt. finare saker än mig, jag tar dom av dig så att det blir riktigt rättvist" kupp? Du gör säkrast i att skicka en kontrollant. ;)

    SvaraRadera
  2. Sebban.
    SATAN! - Du har rätt!
    Typiskt mig att alltid vara den blåögda lantlollan som knuttarna kan nyttja till sina sjuka begär.
    Kan du inte åka dit och kolla? Jag vill ju inte under några omständigheter bli förknippad med nån slags rättvisemanifestation...

    SvaraRadera