torsdag 6 mars 2014

Men vad i helvete!

Jag sitter och tittar på statstelevisionen med mina barn och döm av min förvåning när jag blir varse att ett av programmen handlar om en transvestit som syr upp kläder tillsammans med en pojke som tycker om att klä sig i klänning...

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Vad jag däremot vet, är att kulturmarxisterna nu på allvar har bestämt sig för att omkullkasta både den rådande könsmaktsordningen och det sunda förnuftet. Att det krävs ett offer bestående av en hel generation för att få till en smidig övergång från jämställdhet till fullständigt makaber galenskap verkar inte vara något som det finns invändningar mot.

Jävla kuksamhälle!


8 kommentarer:

 1. Ja, vad ska man säga? Jag tog ju själv upp transan på min blogg, och det var inte direkt nån hyllning till den nya tiden.

  Jag undrar när det blir S&M-program på barnkanalen. Det är också helt okej att hålla på med om man gillar sånt. men kanske inte på barnkanalen.

  SvaraRadera
 2. Stellan.
  Exakt min åsikt.
  Att vuxna karlar får pirr i mellangården av att låta ett skirt plagg, betydligt delikatare än dom gamla klykfrontarna, skyla mandomen har jag inga problem med, men att försöka framställa detta fenomen som om det vore något som är vanligt förekommande i samhället är vare sig relevant eller sanningsenligt. - Att man dessutom lägger krutet på att få barn att tro att det är något som är vanligt förekommande gör mig fundersam.

  Jag är uppriktigt intresserad av att höra vad hbtp-lobbyn och kultureliten nu tycker om det monster dom skapat.

  Som den normalbegåvade förstår så har mitt utfall ingenting med sexuella rättigheter eller vad vuxna människor låter sig eggas av att göra.
  Jag bara ifrågasätter rimligheten i att "public service", dvs den statligt kontrollerade propagandaapparaten, låter barn bilda sig en verklighetsbild som inte stämmer. Vem gagnar det?

  SvaraRadera
 3. Vore kanske på sin plats men leksaker som speglar alla läggningar på ett pedagogiskt sätt.
  Vad tror du om en experimentlåda som ersätter " den lilla elektrikern, 100 spännande experiment"?

  Man skulle kunna ha " Den lilla koprofagen, 100 spännande exkrement".

  Borde ligga i tiden...

  SvaraRadera
 4. Vilse i pannkakan?

  SvaraRadera
 5. Tänk om man hade en så kallad blogg...

  SvaraRadera
 6. Jerker.
  Det är snart fixat...

  SvaraRadera
 7. Hehe...
  Det är ju så mycket att fixa innan det finns tid för bloggande.
  Idag har jag svetsat rost till toner av Kjell Höglund.
  En blogg alltså... nja, det får nog vänta lite till.

  SvaraRadera