tisdag 25 mars 2014

Arvsskuld? Endast döden kan göra dig fri.

Fröken Erik Ullenhag presenterar idag sin "vitbok" gällande zigenarnas tillvaro under nittonhundratalet. Detta är givetvis ytterligare en punkt på Ullenhags agenda att skuldbelägga samtliga etniska svenskar, samtliga svenska samhällsinstutioner och samtliga privata företag som varit verksamma i Sverige under de senaste hundra åren.
Att fröken Ullenhag överhuvudtaget har tid med alla dessa utredningar och rapporter är beundransvärt eftersom han, i sin strävan att utrota strukturell rasism och antiziganism, borde ha fullt upp med den stora "utmaning" det innebär att byta ut alla värdelösa svenska barbarer mot högkvalitativa välfärdsbyggare från bland annat Nordafrika och Mellanöstern. - Vilka borde kunna styra upp det medmänskliga förfallet innan det är försent.

Vad är nästa steg för Erik? När det inte räcker med att, med hjälp av ord och rapporter, förklara för den svenske arbetaren att han eller hon inte är något annat än en fullständigt omänsklig rasist?
Att slå ihjäl alla nyfödda barn som misstänks vara av etnisk svensk börd kanske skulle kunna passa i det nya Sverige?

Stereotypt? - Ja, det kan den eventuelle läsaren ge sig faan på!

5 kommentarer:

  1. Jag väntar mig att nästa steg blir att ge romer möjlighet att bli renägande samer.

    SvaraRadera
  2. Hjärtat, Lester, tänk på hjärtat!
    Ullenhag vill bara visa att det finns människor som han, som faktiskt inte har förutfattade meningar om vandringsfolk

    SvaraRadera
  3. Hasse.
    Antagligen kommer lapparna att få stryka på foten till förmån för "det nya Sverige" i ett sånt scenario.

    Stellan.
    Det var en klarsynt och intelligent zigenare som ringde till "Ring P1" idag.
    Lyssna på det, finns på webben!

    SvaraRadera
  4. Jag hittar det då fan inte!

    SvaraRadera
  5. Men hur är det internt inom zigenarismen då? Jag känner till en ort där kommunen byggde hus åt en klanhövding...

    Nuff said, just om fördelen med det. Till saken hör att det kom ett resande sällskap av deras knivslipande släktingar från Frankrike. Naturligtvis trodde de lokala att de skulle vara välkomna i de jättestora mobila hemmen. Pyttsan, de åkte ut med buller och bång när de bjöd in sig på besök.

    Så nu undrar jag hur de lokala ser på sina mindre bemedlade besökande släktingar från Rumänien. Ställer de upp med husrum och uppehälle eller kanske de till och med erbjuder betalning ("betald semester") och gratis hemresa som Solna kommun erbjöd åt dem som var villiga att åka söderut?

    SvaraRadera