onsdag 7 augusti 2013

På förekommen anledning...

kollade jag upp ett par klassiska T-hottar idag, det finns förvisso en hel del klassiska sådana, dom här råkar jag dock vara en smula förtjust i.
Den ovane skulle sannolikt knäa inför den, ibland fullständigt överdådiga, mentala bergochdalbana som det innebär att forska i genren "T-Hot"...

I alla fall!
Först ut - Andy Brizio´s "Instant T"

 
 
 


Karaktäristisk lack av Art Himsl.


Nummer två är ingen mindre än Krom-Frittes stora inspirationskälla - Steve Scott´s "Uncertain T"


13 kommentarer:

 1. Balansgången mellan coolt och tivoli är hårfin.

  SvaraRadera
 2. Balansgången mellan coolt och tivoli är hårfin.

  SvaraRadera
 3. Krom Frittes bil är ju hårdare än sten.. Och vilken historia bakom sen!

  //Philip

  SvaraRadera
 4. Nog för att de utspelar sig svenskt mästerskap imorgon som ja tydligen deltar i så dricker iaf ja EN grogg, renat, sockerdricka och flädersaft!!

  //Philip

  SvaraRadera
 5. Iomed bloggägarens frånfälle till semester o lättjan vill jag påpeka att det finns många av oss arbetstagare som har återgått till förvärvsarbete eller bidragsmygel och skulle vilja ge avbön för dryckerna vi inmundigat, här har det det druckits öl o JD, hälften oskattat! Vi har lyssnat ett flertal gånger på "fattig bonndräng" men skulle ändå behöva ert cybervigvatten och en välsignelse!
  Med vänlig hälsning Tobbe

  SvaraRadera
 6. Min tremånaders semester/sjukskrivning är nu över och jag lider konstigt nog inte av ångest. Jag söp ganska hyggligt både ons-tors så jag väljer att skippa sponken helt.

  SvaraRadera
 7. Philip.
  EN grogg! - Att du har BÅDE god smak och karaktär är helt uppenbart.
  Svensk mästerskap? Det låter spännande, berätta mer.

  Tobbe.
  Jag är medveten om att jag, i och med mitt slarv, kan uppfattas som både ointresserad och kanske till och med märkvärdig.
  Så är inte fallet.
  Det finns en uppsjö av anledningar till att kabinettet inte erbjudit den service man som besökare är van vid eller förväntar sig. - Semester är en av dom...

  rocket.
  Att supa ett par dagar i rad kräver i regel sin tribut.
  Ett antagande är att mättnaden gjorde fredagssupandet överflödigt?

  Jag ursäktar mig medan jag hastigt och en smula fumligt rör mig mot dörren för att avslutningsvis buga, mycket djupt, och återigen ursäkta min otillräcklighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har åkts enduro SM utanför Linköping idag, dock utan egentlig framgång.. Ikväll vankas de rom och cola, bör dränka sorgerna..

   //Philip

   Radera
  2. Oj, SM - Det var värst!
   Själv har jag varit lite bakfull hela dagen, jag tänkte dock fira gårdagens överdåd med en hela Eau de vie framåt aftonen.

   Radera
  3. Eau de vie lät inte dumt, synd glasbanken slage igen portarna...

   //Philip

   Radera
 8. Kan det vara läge att testa Eau de vie i vuxen ålder ?...Sist smakade det fan och fick namnet Må vi spy. Smygdrack ur egen flaska på krogen, blev utslängd...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I ungdomen kom jag en gång in på en fest, efter eftefestern, typ på förmiddagen dagen efter och där satt ett par desperadon och blandade grogg på Aqua Vera. Jag tackade artigt nej och tur var väl det. Killarn svettades den embarmeliga lukten i ett par dagar efteråt.

   Radera
 9. rocket.
  Självklart ska du smaka på!
  En mahognygrogg är alltid rätt.

  grogg.
  Hahaha, att grogga på Aqua Vera låter som ett litet steg förbi gränsen för ett sunt förhållande till alkohol och det egna ruset...

  SvaraRadera