fredag 16 augusti 2013

En avvikelse.

Egentligen dricker jag inte annan öl än lättöl, men eftersom jag hittade en PRIPP klass 2b längst in i kylskåpet så måste jag göra ett undantag.
Hoppas bara att jag inte återfaller i ölets fördärv...

10 kommentarer:

  1. Om frosseriet skall fortskrida så rekommenderas importerade Newcastle Brown Ale i burk, sitter nämligen ihop 6st med ett klassiskt plast skelett, om herrn mins dom? Förnämliga att tävla i finger krok med under ruset som uppstått..

    SvaraRadera
  2. Hoppas bara att jag inte återfaller i ölets fördärv...? Öl som är så gott, mörk lättöl är ett bra alternativ om man bara vill ha god smak och slippa ruset.
    Bifogar en fin bit:https://www.youtube.com/watch?v=paqbnVzMAS8&list=AL94UKMTqg-9Dk14sHuO25WIh4U0qcRlqg

    SvaraRadera
  3. Anonym.
    OM jag minns...

    rocket.
    Det är ju just ruset som är problemet med öl. Eller förresten, något egentligt rus är det ju inte att tala om, snarare nån slags dvala.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Svenska "standardöl" blir det mest halsbränna av (finns dock fina undantag, från microbryggerier). Av avarter som lättöl utspädd med etylakohol, såkallad folköl (Norrlands Guld är ett praktexemplar), får man bara halsbränna och prutt i magen av, nästan innan man rört pysringen.

      Än värre skulle väl vara en "stor stark" på Engelen. Senaste och sista gången den inmundigades smakade den dålig sprit och orsakade sprängande huvudvärk efter endast två stop. Vi var en hel kontrollgrupps som upplevde samma symtom...

      Radera
  4. Svar
    1. Laddade upp med Bass Drum Of Death och ett par djupa halsbloss innan mälaren rakt by buss, skäms över det men det fanns inget nytt batteri till skyffeln..

      Radera
  5. Din typ av MC brukar kallas för buss...Buss är ju asgött att åka.

    SvaraRadera
  6. Fläska upp lite bilder från helgen jag gick miste om!

    SvaraRadera
  7. Stellan.
    Så fort jag kan resa mig upp kommer jag att göra ett försök...

    SvaraRadera