lördag 13 juli 2013

Knegarfredag.

Fredag igen.
Altanbygget fortskrider, Sebban och jag gör vårt yttersta för att förtjäna ruset som ett gott hantverk prisas med. - Vi lyckas bra.
Efter att mörkret lagt sig valde vi att enbart fokusera på hantverkets efterbörd och sitter med varsin mahognygrogg och lyssnar till tystnaden och stillheten som råder kring mitt hemman.
Jag kan inte hindra mig från att nyfiket undra vad den semesteralkoholiserade massan av döende trälar vräker i sig under en afton som denna?
Öppna nu dörren till mitt kabinett, smyg in i gemenskap och värme och dela erfarenheter om rus och galenskap, ty däri ligger nyckeln till att befria själen från skammens och tystnadens bojor.

God afton.8 kommentarer:

 1. Ron Barceló och cola, ett hett tips... En limeklyfta lyfter det hela! Var en härlig grogg igår och känns även idag!

  //Philip, fortsätter utforska ROM träsket...

  SvaraRadera
 2. Jag och frugan drog på en Ålandskryssning, det var riktigt trevligt att sitta och glo på däck med en bira i näven och en cigg i mungipan.

  SvaraRadera
 3. En sak till: Bartendern trodde att frugan var dum i huvudet när hon beställde Vodka och sodavatten.

  SvaraRadera
 4. Philip.
  Din nyfikenhet gläder mig något makalöst!

  rocket.
  Vodka och soda!
  Stenhård blomma må jag säga!
  Hälsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gått igenom 7-8 sorter Herr Morgan exkluderat! Utförlig sammanfattning kommer! Åker du till ccw och ser en storväxt herre med skepparkrans så hojta, grogg serveras omgående!

   Radera
 5. Hon fick tipset av en tysk i höstas och diggar drinken stenhårt, själv har jag inte vågat prova. Tackar även för meningen: Ljuset i mitt liv, den har brukats flitigt och jag ligger på plus numera.
  Tysken blandade även Öl med sodavatten ! Låter jävligt korkat i mina öron.

  SvaraRadera
 6. Classic car week, Rättvik

  SvaraRadera