onsdag 20 februari 2013

Ramberedning.

Jag gjorde just ett litet stopp för att kontrollera hur det går för advokaten med min ram. Det såg ut att gå som smort, tank och skärm såg också mycket tilltalande ut - det här kommer att bli gloriöst!
Undrar förresten vad Pelle Svensson skulle säga om dessa arbetsförhållanden kom till hans kännedom?

Ikväll bjuder ödet på polering. - Härligt! Synd bara att det luktar bajs när man polerar aluminium...

12 kommentarer:

  1. Att det luktar bajs är bara för att tala om att man bör undvika det, lite som bruna högar på trottoaren.

    Go Arnold go !

    SvaraRadera
  2. Vafalls? Jag har polerat rätt mycket alu i mina dagar och aldrig någonsin har det luktat någonting. Dock så minns jag att filning av gammal Sachskolv luktade vitlök.
    Jag tror att det kan vara så att poleringen skänker en sådan förlösande tillfredställelse i sig, att fokus tappas från det annars så viktiga arbetet med att hålla septikslussen stängd.

    Huga, jag ser framför mig hur du står i mjukisbraller och gnussar medans det pyser lite där bak. Snälla, säg att jag har fel! Säg att du liksom jag inte ens skulle bruka mjukisbyxor ens om du var hemma i vinterkräksjukan. Taskig koll på rektala funktioner i kombination med dessa vedervärdiga plagg skrämmer mig på samma sätt som ett barn skulle reagera inför ett möte med en full Ernst Hugo Järegård som pratar danska.

    Men det kanske bara är polervaxet?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag önskar att jag kunde säga att jag enbart använder töj och uniform, men sanningen är att mysbrallorna används ganska flitigt när jag är inne.
      Visserligen är det i regel endast efter att jag tvagat min vedervärdiga kropp och försöker avlägsna snuset kring de blottade tandhalsarna. - Dvs tiden från att jag kommit in från garaget till att hemsamariterna ska komma och lägga mig.

      Spontant och utan analys så inbillar jag mig att det är, i princip, lika läckert att bajsa på sig i mysbyxor som i manchesterbyxor eller hotpants... Möjligtvis att kilt kan vara plagget att föredra om nu en dylik aktivitet skulle vara aktuell?

      I övrigt kan du ha en poäng i att man , i samband med slipning/polering, blir så upprymd att man helt släpper alla kroppsfunktioner utom andning och muskelminne.
      Förresten! Det där vet väl du som har lika många sliptimmar i kroppen som hela Kopparbergs läns befolkning tillsammans!

      Radera
  3. Tvi! Gråmelerade va??
    Jo, en och annan sliptimme har jag i kroppen, det var därför jag visste att det inte var fel på materialet, utan slussen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte gråmelerade.
      Jag föredrar svart som ju är kärlekens och hoppets färg, men jag har tyvärr ingen möjlighet att välja kulör eftersom min gode man köper dom som är billigast.

      Radera
  4. Om Stellan återvänder från ön och blir statsminister hoppas jag att ett av vallöftena som uppfylls är förbudet mot sk. mjukisbyxor.
    Mvh Hasse G

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hasse...
      Jag som trodde att vi var kompisar?!
      Att glida runt i offentligheten med mysbrallor är kanske inte god sed, men att sitta på soffkanten och vänta på hemtjänsten måste väl för faan vara tillåtet?

      Radera
  5. Har provspisat la dimension de trastos, är det något som du gillar?
    Jag hasar ofta omkring likt Missy Elliot och lady sovereign i Adisas brallor av mjuk modell. Utanför kåken är det jeans som gäller, jag köper nya till julbordet med jobbet, sedan sliter jag hårt på dom till nästa julkalas. På jobbet är det flamsäkra byxor av midjemodell som gäller, stora så kaggen får plats, då får man även skönt gubbhäng i röven.
    Fråga till bloggvärldens svar på Bengt Brylde: Är det fel att supa ensam ? Jag gillar att supa i min ensamhet, något som tyvärr sker alltför sällan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att supa på egen hand kan ju vara väldigt trevligt men man bör nog vara uppmärksam på hur ofta det sker...
      Att det skulle vara fel kan jag inte påstå - vem vet bättre än du vilket sällskap du tarvar?

      Radera
  6. Mjuk byxa bör endast bäras om läkarintyg är utskrivet och gällande.
    I alla andra fall är det helt oacceptabelt att bära mjuk byxa annat än så kallad långkalsong eller rallymys som dom säger på gotland.

    Adjö

    SvaraRadera
  7. Hasse G, jag skulle även införa minimistaffet fängelse och terapi med hästsprutor om någon trotsade förbudet.
    Mansfolk har töj eller jeans, så enkelt är det! Kvinnfolk har Jeans, kjol, klänning eller bara trosor och bh.

    SvaraRadera