onsdag 27 februari 2013

Fortsättningen på början på slutet.

Ikväll blev det storslagen fortsättning på min Lions-sponsrade arbetsträning.
Fortsatt montering var vad som bjöds.
En väldigt trevlig parentes är att en mycket god vän och tillika min favoritkonstnär kom på besök, kom på besök gjorde även min advokat som hade en liten "härdlucka" i sitt väldigt späckade lackschema. Fan vad det underlättar med lite sällskap och extra händer ibland!
Efter det att moroten satts på plats i ramen kände jag, min trötthet till trots, att jag ville fira lite. Jag tog tillfället i akt och satte mig ned i den gamla buss stolen jag då och då använder som avslappningsplats och  tände en av dom "vardagscigarrer" jag fått av min vän Gunnar för ett tag sedan. Det var längesedan jag unnade mig nåt så fint.
Hursomhelst!
Lite grejer har blivit påhängda och en hel del grejer väntar på att bli påhängda, men nu ser man ju vad det är i alla fall. - En veteranmotorcykel alltså!

Sådärja! Om tre timmar bär det av till människobyn för att tjäna in några kopparmynt att använda till det dagliga grötsaltet. - Jag längtar, hoppas det blir gloriöst!

8 kommentarer:

 1. Förfärlig cigarr.
  Stiligt åkdon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förfärlig är väl ändå att vara lite vrång?
   Tack.

   Radera
  2. Jag rökturksrökte en sådan i pundarpassaten igår. Den kändes nästan som ett tvång, inte så mycket som glädje. Till råga på allt lasrade polisen mig när jag hade cigarren i mungipan. Andra lasringen samma dag. Den för olycka med sig, den cigarren!

   Radera
 2. Rökturk samt Rökturksrökte måste vara två av dom absolut bästa orden under 2000-talet!

  SvaraRadera
 3. Trodde endast det kunde göras i en märsa 300 kombi, men man lär sig ständigt nya ting.

  Gunnar, tur att det inte var en god cigarr som sköts ner tillsammans med humöret.
  Dom kan vara ena riktiga rackare dom där.
  Kan bara beklaga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast just lasringen innebar inget problem. Gamla farbröder som jag kör inte så fort...

   Radera
 4. Fi Satan, vad snabbt det går. Mina hojar har tagit veckor eller månader att plocka ihop. Ser bra ut dessutom, går det att få en profilbild oh närbild på kronorna? Hur löste du det?

  SvaraRadera